Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przełom W Em2 - Miałeś Problem Z ''Zawieszeniem'' Zajrzyj

kamaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , chciałem Wam powiedzieć , że na dzień dzisiejszy jest jedyna rzecz , która umożliwi Ci granie na EM2 jeżeli miałeś problem z zawieszeniem . Zawieszeniem ?? zawieszeniem tzn. nie mogłeś wybrać serwera i po chwili Ci się metin wyłączał.Do dnia dzisiejszego em2 nie działał mi na windows7 i na windowsie XP ( było to szokiem dla mnie ) . Ludzie pisali ze trzeba jako admin , w trybach zgodnosci , gów** prawda nigdy nie musiałem uruchamiac w ten sposób.

Dzisiaj postanowiłem zrobic FORMATA dysku C na systemie XP i jakie były tego skutki ?? własnie takie , że teraz działa mi EM2 !

Podsumuwójąc temat należy zrobic FORMATA dysku C !!

Po formacie nalezy pamiętać o wgraniu np. net frameworka 3.5 - bez tego nie będziesz widział mapy.

Jak dla mnie jest to przełom w tej sprawie:)

walnij + ~!

Opublikowano

Łał !! Dzięki za poradę.. już robię formata.. tak dla pewności kupię nowy dysk :) Bo jeszcze jakies pliczki sie zawieruszą i problem będzie : (

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Opublikowano

pomoże też wywalenie PC przez okno, podłożenie go pod jadącego tira jak i jebanie go młotkiem..

i co, ludzie mają robić formata całej partycji C żeby tylko pograć na EM2 ?

hahaa xD

a może wystarczyło usunąć net frameworka netcleanerem i zainstalować jeszcze raz?

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Ja Ci postawię + a nawet 3 :D ale formatu specjalnie dla EM nie będę robił :) A te dzieci neo fakt faktem są wręcz poje*ane ale kij im w zad :D

Pozdrawiam

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Autorku sprawdź w "Dodaj lub usuń programy" jakie masz wersje netframeworka bo pewnie nie tylko ta 3.5 ale również jakies dodane do sterowników karty graficznej. Możesz to sprawdzić, pomoże mi to dam Ci +ika ;)

Opublikowano

Wan to już nic nie warto pisac nooby pierd*******

najlepiej odrazu wam dac gotowego em2 i zebyscie mogli cheatowc , a jak ktos chce pomóc potrzebującym to tak sie odwdzięczacie nooooby

walnij + ~!

Opublikowano

@kamaa niemusisz się tak od razu pluć do innych może tobie to zadziałało = innym może nie ;)

Zastanów się zanim coś powiesz a tak wgl. Odnośnie EM2 to jak włączy się już metek w EM2 to jest chwilowy lag ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

dokladnie, ja tam nie robilem zadnych formatow, tylko przeinstalowalem metina na najnowszego i em od ps19 i dziala :)

Ps. jedynie co zrobilem oprocz tego to jeb*** frameworka 4.0 i tyle;d no i nova jave;d

Opublikowano

omg kolego co się tak oburzasz? za durne głupie minusy? jeśli coś się nie podoba to po prostu opuść to forum a nie skacz do ludzi od "noobów"

topic@ jak napisał kolega, to temat dla ludzi co mają takie problemy a nie inne, także Ci którym działa a chcą sobie nabić posta nie pisać durnowatych komentarzy, lecz co prawda nie ma sensu robić formata, dla jednej gry, tak na prawdę programu :)

Opublikowano

Ej ma racje on się podzielił z wami informacją a Wy go minusujecie mimo tego że chce plusa a wcale mógł tego nie robić Wy jesteście poje*ani i tyle ktoś się stara daje wam info a Wy go macie w dupie ja wiem że tu siedzą dzieci 15- ale niech się trochę ogarną. Nie ma Andrzeja nic nie potrafią zrobić a ktoś się stara i Wy macie to w dupie

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Mi tam nic się nie wiesza, co prawda wyskakują mi czasem jakieś błędy ale to nic strasznego.

Ale w razie gdy mi sie "zawiesi" nie bede specjalnie dla jakiegos głupiego programu (EM2) robić formata ;)

logoaks.gif

Opublikowano

Nowy HS3 dziala i juz na EM2 nie pogracie.. niewieżcie noobom , bo oni tylko chca zebyscie tracili dane itp. EM2 raczej niebedzie juz dzialal , jedyna osoba co moze to naprawic to andrzej. Ale watpie zeby mu sie to udalo :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...